Det finns mängder med olika fotbollsgrejer till exempel fotbollsskor, fotbollshandskar, benskydd samt tränings saker som kläder och utrustning. Det finns ett väldigt stort utbud av fotbollsskor så att det lär inte vara för svårt att hitta en fotbollssko som passar ens fot oavsett storlek. Det finns skor med knytning och utan knytning. 

Samma gäller för fotbollshandskar, där man också har ett brett utbud. Där gäller även samma princip i storlek, med vissa som är stora och andra små. Med fotbollshandskar har man även en speciell latex som gör det lättare att få grepp om bollen. 

Benskydd har ett ganska stort utbud, där det också finns olika varianter av skydd. Det finns produkter med en påse vilket du stoppar in själva skyddet i själva påsen. Andra typer av benskydd har ingen påse men band som du fäster runt benet för att dem ska stanna. Det kan i vissa fall även sitta ett snöre runt hälen. Sedan så finns det även varianter där man bara kan dra över benskyddet så att den sitter som en “andra” strumpa. Sist men inte minst så finns det även benskydd man bara stoppar i strumpan så sitter dem där. 

Fotbollskläder / träningskläder är som det låter, kläder som man tränar i. Inom fotbollen kan man träna med alla sorters kläder, men helst ett par med kläder med ett material som andas, till exempel klubbtröjor. Det finns ett väldigt stort utbud på dessa då nästan alla klubbar har klubbtröjor. 

Fotbollsutrustning är produkter som hjälper en att göra olika övningar, så att du kan nå toppen. Det finns koner i nästan alla storlekar och färger. Det finns även olika typer av grepp spray till sina målvaktshandskar som ger ett bättre grepp under en viss period. Det finns även rebounders, agility stege, bollpumpar och västar. Sedan finns det mängder av benskyddstejp, popup mål samt fotbollar till att utföra övningarna.