Pärlplattor ger dig tusentals, om inte miljontals möjligheter om du bara är kreativ. Men många frågar sig också vad kan man göra med pärlplattor efter det att dem har blivit klara? kan man kanske leka med dem på något sätt, eller finns det andra kreativa sätt att ta till vara på sin pärlplatta? Vi besökte en hemsida som heter Parlplattor.com som har massa bra råd på vad man kan göra med sina pärlplattor.

Gör en nyckelring av din pärlplatta!

Att göra en nyckelring av din pärlplatta är kanske det allra enklaste du kan göra, då det endast kräver en färdigpärlad pärlplatta och en nyckelring. Allt du behöver göra är att få ringen igenom en utav pärlorna på din pärlplatta, och du har nu gjort dig en helt egen nyckelring. Otroligt enkelt sätt att ta tillvara på din objekt. Tänk bara på att göra lite mindre figurer när du ska pärla, så dem också får plats i fickan på dig sedan.

Skapa grytunderlägg av dina pärlplattor

Ja det går att använda gamla pärlplattor som grytunderlägg, men den grytan du ska ha på får dock inte vara allt för varm. Vi brukar säga att om du väntar några minuter med att lägga på en gryta som precis vart på ugnen och låter den svalna av lite först, så är detta inga som helst problem. Många använder faktiskt sina gamla pärlplattor till just detta ändamål. Så det är bara att köra hårt för dig också.

Ge bort pärlplattor i födelsedagspresent

Kanske det allra bästa du kan göra med pärlplattor är att ge bort dem i födelsedagspresent till mamma och pappa. Det är både gratis för dig, men också en väldigt uppskattad present av det flesta. Även mormor & morfar, och farmor och farfar brukar uppskatta att få en pärlplatta i present utav sitt barnbarn. Så detta ska du aldrig vara rädd för att ge bort.