Värme kan vara den värsta fienden av e-vätska från en butik så som Vape.se. Värme startar en kemisk reaktion som förändrar vätskans smak och kvalitet, vilket påverkar hela din vapingupplevelse. Det beror på samma anledning att vi håller våra lättfördärvliga matvaror i kylskåpet, borta från värme.

Takeaway: när det gäller att lagra e-vätska, leta efter en plats eller ett rum som är kallt och torrt. Tänk på att det är borta från elektriska apparater, kök eller gasspis, eller kanske där du bränner ljus ofta.

  1. Säg nej till frysning: det vanligaste misstaget som människor tenderar att göra när de lagrar e-vätska fryser det. Frysen blir en idealisk plats för förvaring, eftersom den är cool, bort från luftflödet och säkerställer säkerheten. Men det faktum att vi tenderar att ignorera är att ljuset inuti kylskåpet kan ge både ljus och värme som kan påverka e-vätskan.

Takeaway: det är bäst att lagra e-vätska vid rumstemperatur. Att hålla flaskor e-vätska i frysen kan tjockna vätskan. Om du planerar att frysa behållarna för att få dem att hålla längre, kom ihåg att ta ut det ett tag innan du använder, det kommer att ta vätskan till rumstemperatur och förlora tjockleken.

Slutliga Tankar

Oavsett om du är nybörjare på vaping eller en erfaren användare, kan dina flaskor med vape juice vara ganska en investering. Bortsett från de pengar som går till att köpa dem, hela vaping erfarenhet beror på dess kvalitet. Om du inte vill att dina flaskor med vape juice ska gå till spillo, är det viktigt att ta hand om dem. Du kan börja med att följa dessa steg och se till att din e-vätska kommer att vara länge. Men om du känner att dina flaskor e-juice redan har förlorat smaken kan du få de bästa e-vätskorna som finns tillgängliga på marknaden.